Home    Web Shop    Contact Us
 
     
    Select Your Country  English America Ireland Sweden India  
     
call back?
Ditt namn

Land

Telefon nummer


 

 

Glass Polish Sweden startade sommaren 2007 och har sedan dess spenderat både tid och pengar till att sälja vår unika rep-borttagnings process. Detta ger oss möjlighet att kunna erbjuda våra kunder en förvrängningsfri glasreparation som möter de strängaste kraven inom glasindustrin. Vi är stolta över att vara det snabbaste och mest kostnadseffektiva glas- renoverings företaget i Sverige.

 

Vårt huvudsyfte är att spara pengar åt våra kunder och framförallt att spara miljön. Våra tekniker är inte bara skickliga, de är även mycket insatta i glaspriser. Därför kan du som kund alltid vara säker på att Du aldrig betalar för mycket. Vårt mål är att försöka spara upp till 80% av vad det kostar att byta glaset.

 

Glass Polish Sweden erbjuder fullständig renovering, skydd och impregnering av glasytor. Vi bygger upp vårt rykte på: Kvalité, pålitlighet och värde för pengarna. Alla våra jobb är garanterade. Vi utför alltid högkvalitativa jobb och är stolta över vår yrkesskicklighet. Glass Polish Sweden går från klarhet till klarhet och kommer även att fortsätta så i framtiden.

Vi litar på det gamla ordspråket: - Bra service ger bra affärer.